De 7 punten waar je rekening mee moet houden bij definitief ontharen!

Gepubliceerd op 10 november 2020 om 22:47

Definitief ontharen

Kies voor definitief ontharen bij Di’s  

Ben je het helemaal zat om telkens na te moeten denken of je jezelf wel geschoren hebt voor je de deur uitgaat? Denk hierbij aan die ene keer dat je naar het strand wilde gaan en het last minute met allemaal irritaties te snel hebt weggeschoren. We have all been there! Nu bieden wij je de mogelijkheid om van deze vervelende situaties af te komen, door jezelf definitief te ontharen. 

Binnen Di’s maken wij gbruik van de SHR definitief ontharen methode. Hiermee ben je in no-time van je ongewenste haargroei af.  SHR definitief ontharen is een veilige en effectieve manier d.m.v. lichtflits om definitief van al je ongewenste haren af te zijn! Je bent voor altijd van jeuk, ingegroeide haren, vervelende irritaties en bultjes af!  

Voordelen van Definitief ontharen bij di’s:
Een voordeel van SHR  ontharen ten opzichte van laser ontharen, is dat SHR ontharen minder pijnlijk is.
Veel veiliger door de lage temperatuur
De behandeling zelf heel snel en kost het jou dus weinig tijd.  
Door de korte behandeltijd is de behandeling vaak ook goedkoper.  
Onze SHR machine voor het definitieve ontharen is daarbij geschikt voor alle huidtypen!  
Binnen 6 tot 8 behandelingen ga je glad de zomer in!  

7 Punten om rekening mee te houden 

Punt 1: Gebruik minimaal SPF factor 30
Omdat het een licht-behandeling betreft dient de huid voor, tijdens en na de behandeling goed beschermd te worden met minimaal SPF30. 

Punt 2. Ga niet onder de zonnebank!
Tijdens het behandeld traject is het noodzakelijk zonnebank en overmatig zon te vermijden. 

Punt 3. Vermijd zonlicht
Het is niet goed om de huid bloot te stellen aan sterk zonlicht 2 weken voor, en 2 weken na behandeling. Wanneer je op vakantie gaat naar een warm land, houdt hier dan rekening mee. 

Punt 4. Gebruik geen geen deodorant, crèmes, body lotions, of wassingen.
Op de dag van behandeling is het beter geen deodorant, crèmes, body lotions, of wassingen zoals lactacyd te gebruiken in het gebied wat behandeld moet worden. 

Punt 5. Let op met antibiotica
Wanneer je medicijnen gebruikt die de huid gevoelig maken voor licht, zoals o.a antibiotica kun je niet behandeld worden. 

Punt 7. Scheer al je haartjes voor de behandeling
24 Uur voor de behandeling, dient de huid volledig glad geschoren te worden met een scheermes. (Indien het gaat om fijne donshaartjes in het gezicht kun je dit laten staan).

Punt 8. Ga niet zwemmen
Tot 48u na de behandeling is het af te raden om te zwemmen. Ook kun je sauna en andere hittebronnen beter vermijden de dagen na je behandeling. 

Onze behandeling

De haren groeien in een bepaalde tijdkring en kunnen alleen in deze periode worden behandeld. Vandaar dat je ook meerdere behandelingen nodig hebt, om definitief af te zijn van de haren. Bij elke behandeling zullen opnieuw de haarzakjes die op dat moment actief zijn worden verwijderd. 
Bij Di’s adviseren wij voor een goed resultaat (voor definitieve ontharing) dat er gemiddeld 8 - 12 behandelingen nodig zijn. 

Definitief ontharen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het fijne aan de SHR ‘definitief ontharen’ techniek is dat deze geschikt is voor alle tinten huid. De meest gevoelige lichte huid kan perfect behandeld worden, maar ook de meest donkere huid. Omdat de temperatuur handmatig is aan te passen kunnen we deze instellen op de gewenste sterkte. Voorheen werd er gewerkt op een temperatuur van 85c.(IPL) Maar dankzij SHR is dit tegenwoordig nog slechts 45c! Dit is ook de reden dat deze techniek volledig veilig is. SHR werkt ook op de meest fijne (dons)haartjes. Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Stuur dan gerust een bericht hieronder via het contactformulier.  Zijn al je vragen beantwoord en heb je al het vertrouwen in Di's? Maak hierbij dan een afspraak online en dan zien we je snel in onze salon! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.