WELKOM BIJ


Welkom bij Di's, waar we een unieke benadering van welzijn en persoonlijke groei hanteren. In onze voortdurende zoektocht naar methoden die daadwerkelijk een verschil maken, hebben we iets bijzonders gevonden: de 5DFlow methode, en de Spinal Flow Technique. Deze methodes brengen een nieuwe dimensie aan de manier waarop we naar gezondheid en herstel kijken. Laat je verwonderen door hoe het menselijk lichaam is op gebouwd. Je kunt kiezen voor behandelingen, maar er is ook een training om 5DFlow behandelaar te worden. Bij Di's zijn we gespecialiseerd in energiewerk, zenuwgestel regulatie. En bieden jou een veilige setting om te kunnen ontladen, of her-opladen tijdens behandelingen. 1 op 1, of in groepsverband. 

De magie van de Spinal Flow Technique

De Spinal Flow Technique is een zachte, maar krachtige methode die zich richt op het vrijmaken van blokkades in de wervelkolom. Deze blokkades kunnen allerlei klachten veroorzaken, van fysieke pijn tot emotionele onrust. Door specifieke punten langs de wervelkolom te stimuleren, helpt de Spinal Flow Technique het lichaam om zijn natuurlijke herstelvermogen te activeren. Het mooie hiervan is dat het niet alleen symptomen aanpakt, maar ook bijdraagt aan een dieper gevoel van welzijn en balans. De Spinal Flow Technique is ontwikkeld door dokter Carli Axford in Australie. Diederick is gecertificeerd in deze module sinds mei 2023. Lees hier meer..

Diederick zijn 5D Flow methode

Diederick heeft met zijn achtergrond en ervaring in de innerlijke en uiterlijke schoonheid een stap verder gezet binnen het bedrijf. Hij ontwikkelde de 5D Flow methode, die perfect aansluit op de principes van energetisch heling en zenuwgestel regulatie. Deze methode gaat uit van vijf dimensies van welzijn: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Door deze dimensies in balans te brengen, streeft de 5D Flow methode ernaar om niet alleen lichamelijke klachten aan te pakken, maar ook om persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren. Ware groei komt voort uit daadwerkelijke bewustwording en verandering. 

Bij Di's geloven we in een holistische benadering van gezondheid. We zien het lichaam en de geest niet als losstaande elementen, maar als onderdelen van een geïntegreerd geheel. De werkwijze in de 5D Flow methode biedt een krachtige toolkit voor iedereen die op zoek is naar diepere heling en transformatie. De 5DFlow methode heeft een wetenschappelijke onderbouwing, waarin ik je graag op weg neem in deze magische reis door het menselijk lichaam. Lees hier meer over de training, en behandeling.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe deze methoden jou kunnen helpen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We staan klaar om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan naar een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven.

Maak een screenshot van de afbeelding en bewaar de kortingscode voor je volgende bezoek! Krijg 10% korting op een behandeling naar keuze, je kunt de code invoeren tijdens het online boeken.

Voor online boekingen, klik je rechtsonder op het kopje 'book appointment' deze button staat op elke pagina.


5DFlow nieuw gelanceerd in 2024!

Sinds 2023: De Spinal Flow technique

Wat moet je doen na een behandeling?

Di's bied ook diverse 'intuïtieve & energy massages'


Wil jij ook af van.. 

-Oude gewoontes en gedragingen, onzekerheid en angsten die je dagelijkse bezigheden belemmeren? 

-Emotionele Spanning en mentale stress. 

-Oude overtuigingen die je niet langer dienen. 

-Onbestemde gevoelens en een gebrek aan energie.

Met de methoden kun je blokkades verhelpen op energetisch en chemisch, fysiek, emotioneel, mentaal, en spiritueel niveau. 

Wat kun je bereiken met energetisch werk?

-Nieuwe inzichten en motivatie om je plannen  te manifesteren.

-Een ontspannen zenuwgestel, en een heldere geest. 

-Kom meer in je kracht en weet daardoor betere keuzes te maken vanuit jouw kern.

-Leven van binnen naar buiten, in plaats van buiten naar binnen. 

-Een goed en stabiel contact met je emoties, en genoeg energie voor je dagelijkse activiteiten. 

-Meer bewustzijn en verantwoordelijkheid in het denken, en een betere uiting van je creativiteit. 

 

Cliënten ervaren een meer gebalanceerd zenuwgestel. Alsof zij landen in hun lichaam. Na een flow sessie sta je dichterbij jezelf, en voel je je  rustig en veilig in je lichaam. Vanuit hier kan het zelfherstellend vermogen beter voor je werken. Lichaam en geest raken beiden in balans. De 5DFlow methode brengt dit geheel naar een hoger level, doordat het ook de spirituele lagen aanraakt tijdens de behandelingen. 

 


Een kort fragment uit een 5Dflow sessie 1 op 1