De Cryolipolyse 360 machine met BlueLight technologie.

Heb jij ooit gedacht om ongewenst vet te bevriezen? Lees dan zeker verder..

We hebben allemaal wel ergens een ongewenst laagje vet. Er zijn veel opties op de markt, waarvan cryolipolyse 1 van de meest bekende behandelingen is geworden in beauty land. Alleen een hoop mensen zijn nog niet helemaal overtuigd van de werking van cryolipolyse. Lees hier verder over de werking van Cryo360. 

Vetbevriezen is wetenschappelijk bewezen werkzaam.

Vet cellen vallen op moleculair niveau uit elkaar wanneer ze aan continue lage temperatuur bloot gesteld worden. Door de vacuüm techniek bij een cryo machine kan dit heel lokaal gedaan worden. Hierdoor blijft het overige weefsel onbeschadigd. Het lichaam herkent het beschadigde weefsel als afval, en gaat hierna aan de slag met het opruimen van de vetcellen.

Oude generatie machines

De vorige generatie machines hadden vaak maar 1 of 2 koppen. Hierdoor werd er 1 - tot 3 cm verlies gegarandeerd met 1 behandeling. Met Cryo360 beschikt de machine over 4 of 5 koppen zodat de gehele omtrek van het lichaam behandeld kan worden indien gewenst. Dit zorgt er ook automatisch voor dat er dus meer weefsel behandeld kan worden.

De resultaten

Met de Cryo360 bereik je in 1 behandeling 15-35% minder vet. Afhankelijk van hoeveel koppen ingezet kan worden. Voorheen was de cryo behandeling niet geschikt voor mensen met een BMI hoger dan 28. Ook dit is veranderd door de hoeveelheid behandel koppen. De gehele omtrek kan nu behandeld worden met een maximaal BMI van 32. De gehele behandeling cryolipolyse 360 duurt slechts 35 min. (15 min korter dan voorheen!)

 

Maar dat is niet alles; voorheen werden de koppen van de machine gekoeld middels 2 kleine plaatjes in de koppen. Hierdoor werd alleen het weefsel wat het meest diep in de kop gezogen is bevroren. Bij een Cryo360 machine is de gehele binnenkant van de kop werkzaam als koel mechanisme. De gehele kop bevriest dus al het weefsel wat wordt vacuüm gezogen.

Before & After Cryolipolyse

Blue Light Technology

BL is werkzaam op het collageen in het weefsel. Tijdens de behandeling kan het licht aangedaan worden aan de binnenkant van de koppen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Waardoor ook het verslapte vet (en evt huid na afvallen) kan verstevigen. Dit is een mooie uitkomst want voorheen was de behandeling minder geschikt voor de 'verslapte huid'. Hier is nu een mooie oplossing voor gevonden.

BL werkt ook door op evt aanwezige pigment verstoringen in de huid. Er ontstaan onder invloed van blauw licht een pigment herstructurering. Dit wil zeggen dat de huid egaliseert in teint.

Cavitatie:

Cavitatie betekent letterlijk, exploderen. De ultrasone geluidsgolven die op hoge vibratie de vetcellen stimuleren, verhitten de vetcellen geleidelijk aan. Dit gebeurt geheel gecontroleerd en doet geen pijn. Het vet is tijdens de cryo behandeling gekoeld tot -3 (35 min lang) en vervolgens is het goed dit opnieuw te verwarmen tot 40/45 graden. Hierdoor ontstaat een extra snelle afvoer mogelijkheid voor vetcellen (en dus ook gifstoffen).

BodyRF (RadioFrequentie)

BodyRF masseert het weefsel, en brengt deze hierdoor in betere conditie. Door de structuur van de kop is deze geschikt voor het shapen van het lichaam. Bijvoorbeeld het liften van het vet onder de billen of, bv de plooi op de rug ter hoogte van de BH.

TARIEVEN CRYO360

1 BEHANDELING MET 2 KOPPEN €100

1 BEHANDELING MET 4 KOPPEN €150

1 BEHANDELING MET 5 KOPPEN €175

(5 koppen totale behandeltijd 60min - inclusief onderkin deze wordt apart behandeld)

 

Je kunt met onze machine je bovenbenen, binnen en buitenkant behandelen. De gehele buik onder en bovenkant, bovenarmen, mannenborst, bh randjes, rug vet, nek of onderkin. Wil je een plek reserveren voor onze nieuwe machine?? Laat het ons weten via WhatsApp of telefonisch op nummer 0641911359