Intuitive Massage, en Healing. 

Diepe ontspanning, Energetisch, Reconnective Healing, en Emotional Release. 

 

De Intuïtief massage is mijn passie en kwaliteit. Het betekende de start van Di's For Inner & Outer Beauty. Ik hoor je denken.. Wat is een intuïtief massage dan precies? Omdat elke behandeling wordt aangepast op jouw persoonlijke behoeften, zal ik mijn werkwijze uitleggen.

De intuïtief massage is een uitgebreide, diepgaande, maar vooral ontspannende massage. En wanneer jij daar voor openstaat, kunnen we ook energetisch healing toepassen. Ik noem dit graag: Emotional Release & Reconnective Healing. Dit doen we door middel van ademhalingsoefeningen, streches, of meditatie. Dit alles kan heel mooi worden samen gevoegd tijdens 1 behandeling. Zoals de naam al zegt ga ik tijdens elke behandeling intuïtief te werk.. Hierbij gebruik ik soms klankschalen, edelstenen, hot of cold stones, of kruiden om te branden. Maar vooral; een paar warme handen. 

Naast de intuïtieve massage hebben wij ook cupping, ontspanning, sport, en hot stone massage in het aanbod. Hiernaast beschikt de salon over een Finse sauna.

In mijn visie werken lichaam, geest, en ziel samen. Ik benader jouw lichaam als een holistisch geheel. 

Een ieder van ons verdiend liefdevolle aanraking. En ik wil jouw graag op reis nemen naar diepe ontspanning. Terug naar de zachtheid. Terug naar jouw kern. Terug naar de stilte, jouw punt van kracht en balans. 

Ik geef deze vorm van massage behandelingen inmiddels bijna 7 jaar. In de afgelopen jaren heb ik 1000-en mensen mogen masseren. Wordt jij de volgende? 

Naast het masseren & bodywork, verdiep ik mij ook al jaren in 'het spirituele'. Ook dit is 1 van mijn grootste passies. Ik zie het dan ook als mijn levensmissie om alle verzamelde informatie met anderen te delen. Dit doe ik alleen op verzoek..

Mijn eigen spirituele proces, en persoonlijke transformatie hierin deel ik graag met iemand die hier voor openstaat. Het kent diepte punten, en hoge pieken. De dans van het leven is niet altijd alleen maar leuk. En dat is goed, het is maar net hoe we hiermee omgaan. Hoe wij hiermee omgaan zal de uiteindelijke uitkomst bepalen. In mijn eigen proces(sen) heb ik gebruik gemaakt van therapeuten, adviseurs en coaching. Op dit moment volg ik nog steeds wekelijks een coachingstraject om mijn eigen processen te ondersteunen. 

 

De mensen waarmee ik samenwerk, zijn indien nodig ook beschikbaar. Zij kunnen jou ondersteunen in het volgende:

-orthomoleculair advies & EMB bloedonderzoek.

-competentie meting op basis van het onderbewuste (Carl Jung)

-hypnotherapie

-ondersteuning en inzicht dmv astrologie

-mindcoaching

 

Wil je een afspraak inplannen? Of eerst meer informatie opvragen? Klik dan hieronder op boeken, of neem contact op via het formulier. 

Warme groet, 

Diederick (Eigenaar Di's For Inner & Outer Beauty)