Intuïtief massage​

Di-s werkt volledig intuitief tijdens deze sessie. Dit houdt in dat Di's je lichaam en geest tijdens de massage benaderd als een holistisch geheel. Door volledig te focussen op de persoon die op de tafel plaatsneemt, onstaat er bij elke behandeling een nieuwe massage. Ieder mens is anders, dus ook elke intuitief massage is anders. Er wordt op een rustige manier contact gemaakt met je lichaam, voor de massage begint. Hierna wordt er gebruik gemaakt van diverse massage technieken zoals, ontspanning, sport, en drukpunten. Het doel van de intuïtief massage is doorstroming van energie, en op een nieuwe manier contact maken met je  lichaam. Daarnaast worden de triggerpoints mee behandeld, en de spieren raken in diepe ontspanning. Alles afgestemd op uw lichaam om maximaal welzijn te bereiken. Indien gewenst kunnen er tijdens deze sessie ook hot stones gebruikt worden. Als extra ontspanning, of om doelgerichte klachten te verhelpen. Je zult je na deze behandeling meer ontspannen, en beter geaard voelen. Je kunt kiezen voor een behandeling van 30, 60, of 90 minuten.

Op woensdag en vrijdag avond kun je terecht bij Melissa tussen 18u en 23u. Melissa is een ervaring yoga docent en heeft jaren lange ervaring als masseuse in Thermen Schiedam. Haar massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. 

Kies bij boek nu voor Diederick (gehele week) of Melissa (avonden) en plan je zelf in! 

Sport Massage 

een stevige massage (vaak zonder olie) Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Hoe werkt een sportmassage? Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de sportmasseur verholpen. Overigens zal de sportmasseur altijd in de gaten houden of de massage niet te intens wordt. Voordat de massage begint, zal de masseur met je bespreken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

 

Hot Stone Massage 

Massage met warme stenen van 40-60c. Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen. De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.