DIODE ICE QUATTRO WAVE LASER ONTHAREN

Bij Di’s werken we met ICE LASERS. Onze nieuwste machine is de “Golden Standard” uit beautyland. De Diode Ice QUATTRO laser! Met deze behandeling ben je binnen 5-6 behandelingen van je ongewenste haargroei af. Diode ICE koelt tijdens de behandeling tot -15c waardoor de behandeling zelf veel dragelijker is geworden. Zones die voorheen een stuk gevoeliger waren, zijn nu prima te behandelen!

DIRECT & SNEL CONTACT? KLIK HIER VOOR WHATSAPP

Wat betekent laser?

LASER is een afkorting en staat voor "Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation" (lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling). In meer eenvoudige woorden: lichtdeeltjes die zijn opgeladen met stroom zenden energie uit in de vorm van licht. Dit licht wordt gebundeld in een straal.

Hoe werkt een Diode Ice QUATTRO Laser?

De DIODE ICE die gebruikt wordt voor definitief ontharen heeft een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels.

 

Wat zijn de meest effectieve Lasers? 

Alle wetenschappelijke studies zijn het erover eens dat de Alexandrite op dit moment de laser is die de meest overtuigende resultaten biedt op een lichte en gemiddelde huid. Nd-Yag is de meest aangewezen laser voor de behandeling van een gepigmenteerde huid. Beiden van deze golflengten, zijn aanwezig in onze nieuwe Diode ICE QUOTTRO laser.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Het aantal laserbehandelingen met de Diode Ice Laser varieert per persoon, maar je dient rekening te houden met ongeveer 4 tot 8 behandelingen, telkens met tussenpozen van 4 (gezicht) tot 8 weken (lichaam)

In sommige gevallen zullen er meer behandelingen nodig zijn. (Bv bij de meest donkere huid ivm lagere instellingen.)  Het gezicht wordt 1 x per 4-5 weken behandeld ivm hormonale afhankelijkheid. Het lichaam wordt 1 x per 6 tot 8 weken behandeld.

 

Doet de behandeling pijn?

Nee, in tegenstelling tot IPL of SHR licht (55-90c) verhit de huid en kan lichte pijn veroorzaken (vooral bij bv de bikinilijn). Een Diode Ice Laser verhit de huid amper door de continue koeling (-15c!!) van de Titanium behandel kop. Hierdoor zijn zelfs de privé zones, oksels en het gezicht, vrijwel pijnloos te behandelen. Je voelt hooguit een lichte tintelende warmte ontstaan tijdens de behandeling.

Waarom moet ik scheren voor een laser behandeling?

De haar moet zo kort mogelijk zijn om het licht van de Diode Ice Laser goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt. Je zal merken dat je niet zoveel meer hoeft te scheren na zelfs één behandeling met Diode Ice Laser Quattro wave omdat de haar zeer langzaam, dunner en minder gaat groeien. De 4e golflengte die is toegevoegd aan een Quattro laser, werkt door op het voedingszakje gelegen naast de haar. Op deze manier heb je amper haargroei tussen je behandelingen door. Een heel mooie ontwikkeling op het gebied van laser ontharen! 

De Diode Ice QUATTRO Laser Bij Di’s

Onze Diode Ice Laser beschikt over de nieuwste QUATTRO wave technologie. De machine bevat maar liefst 4 golflengtes (ipv 1 of 2) hierdoor is het geschikt voor alle huid - en haar types. Van BLOND tot DONKER haar, en alles daar tussen. 

De doeltreffendheid van permanente ontharing hangt ook van de volgende factoren af:

  • De lichaamszone en het huidtype: de oksels (3-6x) zijn in het algemeen makkelijker te behandelen dan de bovenlip. (5-8x)
  • Vrouwen hebben in het algemeen minder behandelingen nodig dan mannen.
  • Het huidtype: zwarte haren zijn meestal makkelijker te behandelen dan blond haar.
  • De haardichtheid: schaarse haargroei is makkelijker te behandelen dan dichte beharing. Bij dichte beharing heb je vaker meer behandelingen nodig. Dit is helaas met elke methode zo. Je kunt helaas vooraf niet precies zeggen hoeveel iemand nodig heeft. We houden gemiddelden aan maar er zijn altijd uitzonderingen. Zo is de ene persoon in 3x klaar met het behandelen van de oksels, en heeft een ander er 6 nodig. 

De klant reacties:

De tevredenheid over de behandelingen is erg hoog en veel klanten zijn enthousiast over het feit dat zij zich niet langer zorgen hoeven te maken over terugkerende haargroei. Velen beschrijven de resultaten als een bevrijdend effect, dat meer tijd en minder kosten betekent. En daarbij komt natuurlijk nog het esthetische aspect!

Contra indicaties voor de Diode Ice Laser behandeling:

  • Zwangerschap of actief zwanger willen worden. Huidziekten zoals vitiligo (depigmentatie van de huid), psoriasis, huidkanker, eczeem of dermatitis.
    Het gebruik van Roaccutane of vitamine A-producten zoals isotretinoïne. Onder behandeling met antibiotica of andere medicatie die overgevoeligheid voor licht kan veroorzaken.
  • Is 1 van je vragen nog niet beantwoord na het lezen van deze tekst? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een bericht via het contact formulier. Je kunt ons ook bereiken via WHATSAPP.. voor snel contact!