EMSculpt Electronic Muscle Sculpting / Stimulation

De nieuwste manier om je hele lichaam te SHAPEN naar WENS! Deze gloednieuwe machine stimuleert elke spiergroep naar keuze. Bij Di's kun je je billen, buik, benen, borst, of armen trainen.. in 30 minuten maak je 36.000 spiercontracties. Dit staat gelijk aan 5.5uur trainen.

Wist je dat je met EMS ook je bekkenbodem kunt trainen? Dit is uitermate geschikt voor vrouwen die last hebben van incontinentie, bekken instabiliteit, of voor na de bevalling. EMS Bekkenbodem training verstevigd, verbetert de doorbloeding, en stimuleert de zenuwuiteinden.

EMS wordt steeds populairder als een nieuwe sport voor het gehele lichaam. De spieren worden getraind door kleine stroomstootjes. Inmiddels blijkt uit tal van onderzoeken dat je hele goede resultaten kunt bereiken met EMS.

Of je nou EMS gebruikt voor de versterking van de spieren, voor spieropbouw, voor de vermindering van cellulite, het bevorderen van de stofwisseling, voor de vorming van jouw figuur of om te ontspannen – EMS is bijzonder effectief en bespaart tijd!

Daarnaast is het al jaren bewezen dat elektrische spierstimulatie ook een uitstekende methode is op het gebied van pijntherapie. Doorbloeding verbeterd, zenuwuiteinden worden gestimuleerd, spieren worden sterker, en weefsel komt in beter kwaliteit. 

Wat doet EMS?

De afkorting 'EMS' staat voor elektrische spierstimulatie of elektromyostimulatie. Dit is een trainingsprogramma waarin de spieren worden gestimuleerd en versterkt door elektroden die in een kop zijn verwerkt. De koppen en dus ook de elektroden zijn verbonden met een extern trainingsapparaat.

Is EMS goed?

Allereerst bevordert EMS-training de spieropbouw. Maar meer spieren verbranden ook meer calorieën. En dat kan je helpen om gewicht te verliezen. Bovendien blijven je spieren na de training nog lang actief. De machine bij Di's heeft ook een cavitatie functie die indien gewenst vetcellen verminderd. 

Hoe gebruik je EMS?

Bij EMS worden er elektroden op verschillende delen van het lichaam geplaatst, of alleen op een enkele spier. Deze elektroden staan in verbinding met een apparaat. Dit apparaat stuurt elektrische impulsen naar de spieren. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is ontspannen. Na de behandeling (work-out) heb je een aangenaam gevoel, en is het gelukshormoon geactiveerd!

Wat kost EMS?

Een EMS behandeling bij Di's kost slechts €39 per 30minuten. Je kunt bij ons trainen met 2 koppen tegelijk. De machine heeft aparte koppen speciaal gevormd om gaat aan te sluiten op de billen. Een pakket van 6x EMS kost slechts €200 en daarmee breng je de kosten terug naar €33 per behandeling. 

Hoe voelt EMS?

Het kriebelt. Je voelt eerst een lichte kriebeling welke sterker wordt. Maar geen angst, je bepaald uiteindelijk zelf hoe sterk de impulsen mogen worden. Ondanks het feit dat EMStrainingen redelijk inspannend kunnen zijn voelen de meeste mensen zich na de training energiek en fit. Mensen met een pace maker, of metalen in het lichaam kunnen de behandeling helaas niet ondergaan. 

Hoe snel resultaat EMS?

Na hoeveel EMS trainingen ga je resultaat ervaren? De effecten van een EMS training zijn vrijwel direct te ervaren. Tijdens en na de sessie door het “happy hormoon” effect. Direct na de eerste training zul je het voldane gevoel hebben alsof je meerdere uren in de sportschool doorgebracht hebt. Voor een zichtbaar resultaat adviseren we je om 4-6 keer terug te komen voor een behandeling.

Je mag 2x per week in 1 zone op de machine worden aangesloten. Het kost ook tijd om spiermassa aan te maken, je zult dus ook daadwerkelijk extra eiwitten moeten innemen om resultaat te zien. 

Heb je een vraag over de EMS behandeling?