Facials & Huidverbetering 

Voor een goed advies welke gezichtsbehandeling je het best kunt kiezen is een huidanalyse gewenst. De producten van Lumineus Natural Cosmetics die gebruikt worden tijdens de gezichtsbehandelingen bij Di's zijn volledig plantaardig, gecombineerd met een hoge hoeveelheid aan werkzame stoffen. Dankzij deze veelzijdige productlijn hebben wij voor elk huidtype geschikte producten.

De lijn is opgedeeld in 4. Een kalmerende lijn, geschikt bij rode huid, rocasea, of couperose. De hydraterende 'hydractiv' lijn voor de vochtarme huid. PuriClear voor de onzuivere huid. En Nutractiv voor de verslapte huid. Alle 4 met directe resultaten al na 1 behandeling. De producten kun je in de salon eventueel ook aanschaffen voor thuisgebruik.Gezichtsbehandelingen:

Facial Basic 30min:

Korte huidanalyse, stomen / en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagcreme. De behandeling wordt uitgevoerd met de 100% natuurlijke lijn van Lumineus Natural Cosmetics. In 30minuten kan ik helaas niet alles kwijt. Wel ga je natuurlijk met een schone en gladde huid naar buiten.. Wil je je wenkbrauwen geëpileerd hebben? Kies dan voor minimaal 60minuten. Wil je er ook een massage bij?.... Dan is 90 minuten wel gewenst. 

 

Facial Perfection 60min:

Uitgebreide digitale huidanalyse, stomen / en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, gezichtsmassage, afsluiten met serum en dagcreme. incl wenkbrauwen epileren. (uit te breiden met peeling, of microdermabrasie / dermapen tegen meerprijs.) De behandeling wordt uitgevoerd met de 100% natuurlijke lijn van Lumineus Natural Cosmetics

 

Facial Deluxe 90min 

De facial waarin alles is inbegrepen. Zoals wenkbrauwen epileren, microdermabrasie, of dermapen en uitgebreide gelaat - hand - of voet massage. Die keuze laat ik aan jou over! De behandeling wordt uitgevoerd met de 100% natuurlijke lijn van Lumineus Natural Cosmetics.. 

 

Wil je direct meer info? Klik dan hier voor snel contact via WhatsApp!