Dermapen (Microneedling)

Bij Di-s maken we gebruik van het professionele systeem van Dr. DermaPen. 

De Dermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Er worden slechts miniscule gaatjes in de huid gemaakt door de micro-nano naaldjes. 

Een Dermapen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Dermapen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Werking Doc. Dermapen Microneedling behandeling..

De disposable en steriele Dermapen cartridge bestaat uit 12 of 36 micro-nano naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn vrijwel niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Na 1 maand is de volledige collageen structuur vernieuwd en heeft zichzelf 'gerangschikt' het resultaat.. Een strakke en frisse huid.

 

Door al deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus,optimaal behandeld kunnen worden. De lengte, het tempo en diepte van de naalden is aan te passen tussen 0.3 en 3mm. 

Hieronder een goed voorbeeld van huidversteviging, en pigment vervaging binnen 3 behandelingen.

DermaPen is ook inzetbaar voor het verfijnen van porien, en om de algehele huidkwaliteit en structuur te verbeteren, en bij acne littekens.


Voordelen Dr. Dermapen t.o.v. Microneedling Roller behandeling

De Dermapen is nieuw en geavanceerd en biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele Microneedling Rollers:

  • Veel minder pijnlijk
  • Prettiger te ondergaan
  • Minder roodheid en kortere hersteltijd na elke behandeling (2 uur - tot 1 dag hoogtuit)
  • Door de instelbare diepte kunnen behandelingen nauwkeuriger en sneller uitgevoerd worden dan met traditionele rollers
  • Tijdens 1 behandeling kan op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden, waardoor de behandeling precies kan worden afgestemd op uw klacht(en)