Diamant Microdermabrasie 

 

Di-s maakt gebruik van de Beauty Tech Tower, deze verfijnde microdermabrasie machine van Bowie Medical maakt microscopisch kleine krasjes in de huid, waardoor het zelfherstellend vermogen van de huid zal versterken. De collageen aanmaak wordt hierdoor gestimuleerd en hierdoor gaat de huid er jonger, gladder, egaler, en schoner uitzien.Pigmentatie ligt op, en de huid egaliseert na elke behandeling. Na de behandeling worden er producten geadviseerd voor thuis gebruik. Hier zal het daadwerkelijke verschil namelijk gemaakt worden. 

Helaas is 60 minuten ontspannen in de stoel alleen niet genoeg. Gebruik je niet de juiste producten? Dan kan de behandeling een averechts effect hebben. Gebruik geen A-zuren, schuimende reinigers, of producten met veel alcohol of parfum. De producten die je gebruikt na een microdermabrasie behandeling trekken tot 80% beter in de huid omdat de bovenste huidlaag deels verwijderd wordt tijdens de behandeling. Na de behandeling gebruik je een SPF 30-50 zonder chemicaliën. Deze behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, en is effectief bij de volgende indicaties 

vochtarme huid
vette huid
rokershuid
huidveroudering (anti-aging)
acne littekens
straie
pigmentatie (gezicht en lichaam)
decolete verjonging

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt 100% natuurlijke producten van het merk Lumineus. Deze bevatten de maximale hoeveelheid werkzame stoffen, afgestemd op jouw huidtype. Wanneer je microdermabrasie ondergaat wordt een goede zonnefactor 30-50 aangeraden.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met allergie in het gezicht, laat je door Di-s informeren over het gebruik van de juiste producten na de behandeling. Zo wordt o.a afgeraden om producten met veel parfum te gebruiken. ​Ook kun je A-zuren en andere peelende substanties beter vermijden. 

De huid wordt door middel van (niet chemisch) diamant schaafsel en microkristallen gescrubt. De microkristallen worden over de huid geschaaft terwijl deze vacuum wordt gezogen. Het krachtige apparaat kan worden ingesteld op verschillende standen en aangepast worden aan het huidtype en verschillende indicaties. De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en de huid wordt gestimuleerd om meer collageen aan te maken. De huid wordt daardoor weer in een goede conditie gebracht. Afgezien van het behandelniveau zal de behandeling al dan niet gevoelig zijn. Afhankdelijk van uw huidtype wordt er een geschikte behandel methode gekozen.

Elke peeling die u ondergaat zal huidverbetering geven en de huid fris en zacht aan laten voelen. Tijdens dit traject raakt het zelf herstellend vermogen van de huid geactiveerd. Dit effect blijft een maand doorwerken in de huid. Na 4-6 kun je opnieuw behandeld worden. 
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem en van de intensiteit en indringdiepte waar mee behandeld kan worden. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat is het goed om de behandeling in het begin van de sessie elke 2 weken te herhalen.