Gratis Consult - Huidanalyse 

Bij Di's hebben wij nu ook de mogelijkheid om een huidanalyse te maken, voordat je besluit over te stappen op een behandeling die past bij jouw huidtype. Het mooie hieraan is, is dat het geheel vrijblijvend en daarmee ook kosteloos is voor jou. Hierbij gaan wij graag met jou in gesprek wat huidproblemen zijn en welke behandeling je hierbij de oplossing zou kunnen bieden. 

Het gesprek op zichzelf zal niet langer dan 15-20 minuten in beslag nemen. In dit gesprek kijken we echt naar jouw wensen en eventuele eerdere behandelingen die je hebt gevolgd. Door deze informatie samen te voegen, weten wij waar wij aan toe zijn en jij natuurlijk ook in jouw vervolgplan! 

De huidscan die in deze huidanalyse wordt gemaakt, bestaat uit diverse lampen die de huid erg gedetailleerd laten zien. De huidscan laat zelfs verschillende lagen van de huid zien, die niet op het eerste oog zichtbaar zijn op het blote oog. 

Je wordt niet alleen geadviseerd over al onze passende Behandelingen, maar ook krijg je advies welke producten jouw huid zouden kunnen helpen met jouw huidprobleem. Wij werken zelf samen met de producten van LUMINEUS, deze producten kan je alvast via deze link terugvinden in onze webshop. Aan het einde van het gesprek willen wij natuurlijk al je openstaande vragen beantwoorden, zodat we een afspraak met je kunnen gaan inboeken voor je eerste behandeling!  

Bespreek hieronder je consult!

1. Kies hieronder voor de medewerker waarvan jij het liefste de Huidanalyse zou willen ontvangen. Binnen Di's is hier Diederick de meest geschikte persoon voor!
2. Vervolgens klik je op de 'dienst' die je zou willen ontvangen. Klik hierbij op 'gezichtsbehandeling op advies'. Laat je vooral niet afschrikken van de EUR65,- deze prijs wordt namelijk niet berekend bij dit gratis consult.
3. De volgende stap is het kiezen van een datum en tijd die voor jou het beste uitkomt. 
4. Vul je persoonlijke gegevens in, en dan zien we je snel in de salon!

Wij zijn te vinden op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Rating: 5 sterren
2 stemmen