Ons Online team Inner Beauty Coaches staat klaar om met jou te starten! Binnenkort kun je met 1 simpele klik online video bellen met jou specialist.

 

Bij Di's geloven we dat ware schoonheid van binnen uitstraalt.  Maar vaak wordt onze ware potentieel - onze ware innerlijke schoonheid, tegengehouden door invloeden die van buitenaf zijn opgedaan. Bij Di’s werken we niet alleen op het oppervlak, maar ook in de diepte. Binnen in jouw. Daar waar de ervaringen verscholen liggen die er voor zorgen dat jouw innerlijke schoonheid niet maximaal kan stralen. 

 

Het idee om de slogan ‘For Inner & Outer Beauty’ uit te werken tot een online platform is er al een tijd. Door de huidige corona crisis is er ook daadwerkelijk ruimte geweest om dit plan vorm te geven. Door diverse ontmoetingen in mijn eigen persoonlijke transformatie proces, heb ik (Diederick) een heel mooi team weten samen te stellen. Ik heb ook daadwerkelijk elke therapeut ontmoet, en een sessie met hen gehad. Hieruit zijn mooie resultaten naar voren gekomen. Al met al heeft het mij gemaakt tot wie ik nu ben. En daar ben ik zeer tevreden mee. Ik gun jouw dat ook van harte! Al onze specialisten zijn gediplomeerd en ware professionals in hun vak gebied. Sommigen consulten zijn ook te declareren bij je zorgverzekeraar. 

 

In het ‘nieuwe normaal’ zullen wij allemaal meer gebruik gaan maken van de online wereld. Zo ook bij Di's.. Persoonlijk vind ik het een bijzondere tijd. Niet gemakkelijk, maar wel 1 die diverse mogelijkheden met zich mee brengt. Het is een tijd die ons aanzet tot verandering. Verandering in de positieve zin van het woord. Want we kunnen allemaal erkennen dat deze tijd ons psychisch en misschien ook wel lichamelijk of financieel heeft geraakt. Al deze factoren spelen een grote rol in ons welzijn. Wij helpen jouw graag op weg naar maximaal welzijn op basis van natuurlijke producten, supplementen, en gezonde voeding. Voor klachten van psychische aard kun je terecht bij onze hypnotherapeut, arts, of life coach.

 

In het aanbod hebben wij de volgende therapeuten en specialisten:

 


Stephan Huizer - Orthomoleculair Adviseur

- Stephan -

Orthomoleculair Adviseur en begeleiding in gezonde voeding en supplementen

Melissa van den Bos - Yoga docent

- Melissa -

Yoga docent gespecialiseerd in burn out klachten

Cleo Wildemen - Astrologe

- Cleo -

Astrologe, persoonlijk advies en readings

Loes de Bruin - Hypnotherapeut

- Loes -

Hypnotherapeut, zelf hypnose, lichte hypnose, of een regressie sessie. 

- Hendrikje -

Begeleiding in emotionele processen en meditatie 

- Diederick -

Hooggevoelig, intuitief, en spiritueel advies