Gratis Consult - Huidanalyse 

Bij Di's hebben wij nu ook de mogelijkheid om een huidanalyse te maken, voordat je besluit over te stappen op een behandeling die past bij jouw huidtype. Het mooie hieraan is, is dat het geheel vrijblijvend en daarmee ook kosteloos is voor jou. Hierbij gaan wij graag met jou in gesprek wat huidproblemen zijn en welke behandeling je hierbij de oplossing zou kunnen bieden. 

Het (telefonische) gesprek op zichzelf zal niet langer dan 15-20 minuten in beslag nemen. In dit gesprek kijken we naar jouw wensen en eventuele eerdere behandelingen die je in het verleden hebt gevolgd. Door deze informatie samen te voegen, weten wij waar wij aan toe zijn en jij natuurlijk ook in jouw vervolgplan op weg naar huidverbetering! 

De huidscan die in deze huidanalyse wordt gemaakt, bestaat uit diverse lampen die de huid zeer gedetailleerd laten zien. De huidscan laat zelfs verschillende lagen van de huid zien, die niet op het eerste oog zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld de diepte van de porien meten. Maar ook de herkomst van pigment en zonneschade. 

Je wordt niet alleen geadviseerd over al onze passende Behandelingen, maar ook krijg je advies welke producten jouw huid zouden kunnen helpen met jouw huidprobleem. Wij werken zelf samen met de producten van LUMINEUS, deze producten kan je alvast via deze link terugvinden in onze webshop. Aan het einde van het gesprek willen wij natuurlijk al je openstaande vragen beantwoorden, zodat we een afspraak met je kunnen gaan inboeken voor je eerste behandeling!  

Gratis intake tijdens de Corona Crisis

Wist je dat je ook tijdens de corona crisis bij ons terecht kunt voor een gratis consult? Indien gewenst kan dit telefonisch, of via WhatsApp. Helaas mogen wij de contact beroepen zoals schoonheidsspecialist en masseur op dit moment niet uitoefenen. Wanneer je last hebt van een huidprobleem, of aan huidverbetering wilt werken, kun je al wel starten met een kuur! Zo kunnen we je op weg helpen met producten, adviezen, skin coaching, en huid analyse. Online, of face to face. 

Bespreek hieronder je consult!

1. Kies hieronder in het menu voor Diederick. All Round specialst. 
2. Vervolgens klik je op de 'dienst' die je zou willen ontvangen. Klik in dit geval op GRATIS INTAKE:
3. De volgende stap is het kiezen van de behandeling waarvoor je een gratis intake wilt inplannen.
4. Vul je persoonlijke gegevens in, en dan zien we je snel in de salon! 

Wij zijn te vinden op de Nieuwe Binnenweg 321A in Rotterdam

Rating: 5 sterren
2 stemmen