Het 1e natuurlijke cosmeticamerk uit Nederland op basis van rijstkiemolie.

Lumineus staat synoniem voor stralend, helder, verlichtend, heerlijk, prachtig en schitterend. “En dat is precies waar de natuurlijke producten voor staan. Iedereen zou de voldoening van een natuurlijke stralende huid moeten ervaren.”Rijstkiemolie is de basis voor onze producten. Van alle natuurlijke oliën is wetenschappelijk aangetoond dat rijstkiemolie het beste door de huid wordt opgenomen. En rijstkiemolie heeft nog meer goede eigenschappen.

• het is een natuurlijke en plantaardige olie die vitaminen, proteïnen, mineralen en anti-oxidanten bevat
• rijstkiemolie is goed voor de gezondheid van de huid, omdat deze rijk is aan vitamine E en gamma oryzanol, de natuurlijke anti-oxidanten
• in Zuidoost Azië al honderden jaren wordt gebruikt voor het gezond houden van de huid.

De hoogwaardige ingrediënten in Lumineus producten worden sneller en dieper opgenomen door de unieke moleculaire samenstelling van de rijstkiemolie. Dat maakt Lumineus zo bijzonder.

HYDRACTIV - NORMALE TOT DROGE HUID

Optimale bescherming & vochtregulerend

De HYDRACTIV lijn bestaat uit uitgebalanceerde formules met een hoge concentratie werkzame ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, jojoba- & avocado-olie, shea boter, vitaminen, hyaluronzuur en de exclusieve complexen Hydroviton™ en Aquaxyl™. De producten zijn rijk aan natuurlijke oliën, vitaminen en bouwstoffen voor de voeding en het natuurlijk herstel van de normale tot droge huid.
Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig. Een droge huid kun je herkennen aan de volgende signalen: een strak gevoel na het douchen. Witte onderhuidse bultjes, of een schilferige huid. Vele vormen van acne kunnen ook ontstaan door een huid met vochttekort.

 

CALMSENS - VOOR DE MEEST GEVOELIGE HUID

Kalmerend & beschermend

De CALMSENS lijn bestaat uit nauwkeurig samengestelde formules met huid-eigen ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, soja-, arganolie, shea boter, aloë vera, calendula en de exclusieve complexen Aquaxyl™ en Hydroviton™. De producten bevatten geen onnatuurlijke, chemische of allergieveroorzakende ingrediënten. Lumineus CALMSENS is PARFUM VRIJ en werkt kalmerend & beschermend voor zelfs de meest gevoelige huid. De producten zijn goed in te zetten voor het verminderen van roodheid bij bv rosacea of couperose. 
Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig. 

 

PURICLEAR - VETTE, ONZUIVERE HUID

Zuiverend & herstellend

De PURICLEAR lijn bestaat uit uitgebalanceerde formules met een talg-regulerende, zuiverende en rustgevende werking. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, jojoba- & macadamia-olie, shea boter, thee extracten, vitaminen en de exclusieve complexen Keratoline™ en Sepicontrol™. Een weldaad aan huid-eigen bouwstoffen, mineralen, eiwitten en anti-oxidanten voor de vette, onzuivere huid. 
Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig. Deze lijn is goed inzetbaar bij acne ontstaan door een vette huid of overmatige talgproductie. 

 

NUTRACTIV - RIJPERE HUID

Rimpelvermindering & optimale bescherming

De NUTRACTIV lijn bestaat uit geavanceerde formules met een hoge concentratie werkzame ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, avocado-, rozenbottel-olie, shea boter, hibiscin, vitaminen, hyaluronzuur en de exclusieve complexen TriMoist™ en Keratoline™. De producten zijn rijk aan werkstoffen, die de rijpere huid herstructureren, hydrateren, en een unieke verstevigende werking hebben.
Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig. Direct huid verjongend effect!

 

CLEANSERS - EN MAKE UP REMOVER

Geschikt voor alle huidtypen!

 

NATUURLIJKE ZONBESCHERMING & STAMCELCREME

Zonbescherming. Verzorgende en beschermende crème samengesteld uit een hoge dosering natuurlijke oliën en UV beschermers. Inhoud: 200 ml. Geschikt voor alle huidtypen. 

 

Advies nodig over welke producten geschikt zijn voor jouw huid?

Laat hieronder je vraag achter, wij nemen binnen 24u contact met je op.