Ontdek de kracht van online leren, & praktijkervaring in Rotterdam

Als professional ben je constant op zoek naar manieren om je vaardigheden te verbeteren en je kennis uit te breiden. In een wereld waar theorie vaak de boventoon voert, is het belangrijk om niet te vergeten hoe essentieel praktijkervaring is. In dit artikel nemen we je mee naar het hart van Rotterdam, waar je de kans krijgt om jouw theoretische kennis om te zetten in concrete praktijk. 

In het geval van de 5DFlow cursus, verdiep je je namelijk eerst in de theorie, al voor je praktijkdag begint. Op deze manier, begrijp je ook daadwerkelijk vanaf moment 1 waarover het gaat, en maak je de wetenschap achter de behandelingen sneller eigen. 

De locatie die inspireert

Wanneer je kiest voor een fysieke praktijkdag, word je met open armen ontvangen in het dynamische Rotterdam. Onze trainingslocatie is een ware blikvanger: gevestigd op een indrukwekkende hoogte van 100 meter, in het centrum van de stad en pal naast het centraal station. Het ruime penthouse biedt alle ruimte voor een leerzame én gezellige dag waarbij alles voor jou geregeld is. Het uitzicht alleen al werkt inspirerend en zal je motiveren om het beste uit jezelf te halen.

De training wordt gegeven vanuit een Penthouse met terras op de 33e etage aan het Weena. Direct naast Rotterdam Centraal Station. 

Een dag vol praktijk

De praktijktraining is zo opgezet dat je actief aan de slag gaat. Dit betekent dat je zelf twee modellen meeneemt, die je tussen 13:00 en 17:30 uur onder begeleiding gaat behandelen. Door direct met echte cases aan de slag te gaan, zet je de opgedane theoretische kennis om in praktische vaardigheden. Dit is de kern van effectief leren: doen, ervaren en verbeteren.

Na de praktijk training krijg je ook nog online begeleiding indien nodig in de 30 tot 60 dagen na je training.

Kwaliteit door continuïteit

Bij 5DFlow geloven we niet in een snelle cursus met een certificaat als eindstation. Wij begeleiden je in het gehele proces. Na de praktijkdagen is het aan jou om zelfstandig te oefenen en de geleerde technieken te verfijnen. Dit is een cruciale stap in het waarborgen van de kwaliteit die wij nastreven. We adviseren je om de tijd te nemen, de kennis eigen te maken en volop te oefenen.

Je krijgt op deze manier uitgebreid te tijd om alles eigen te maken. Di's neemt maximaal 10 trajecten per maand aan om deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Wanneer je kiest voor de 5DFlow cursus, kun je rekenen op dagelijkse reactie op al je vragen. Het advies is om je dagen na de training vol te plannen met oefenen, zodat je ook het video materiaal kunt insturen ter controle. Wanneer je ready bent, stuur je een video in voor de certificering. 

Investering

(Blijvend in prijs verlaagd!) 

1 praktijkdag op locatie inclusief 6 maanden e-learning kost €1444! In deze optie krijg je de eerste maand online/of telefonische begeleiding wanneer je dit nodig hebt. Je kunt altijd terecht voor vragen tot 30 dagen na je praktijkdag. (meest gekozen!) Na minimaal 14 dagen kun je een online examen indienen.

2 dagen praktijk, inclusief 6 maanden toegang voor €2222. In deze optie ben ik de eerste 60 dagen na je praktijkdag met jou verbonden, en zal je wanneer nodig door processen heen helpen. Wanneer jij er klaar voor bent dien je een examen in per video.

Bij een 5DFlow training krijg je de begeleiding die nodig is in het geven van veilig, en verbonden energetisch werk.


Sale!

E-Learning + 1 praktijkdag + 30 dagen begeleiding

€ 1.777,00 € 1.444,00
Sale!

E-Learning + 1 praktijkdag + 30 dagen begeleiding

€ 1.777,00 € 1.444,00

In dit pakket ontvang je 3 maanden toegang tot de online leeromgeving + 1 praktijkdag in Rotterdam + 30 dagen online begeleiding wanneer je dit nodig hebt. Na minimaal 14 dagen oefenen na de praktijkdag kun je een video examen insturen. In dit pakket is het examen gratis. 

 

Sale!

E-learning + 2 praktijkdag + 60 dagen begeleiding

€ 3.333,00 € 2.222,00
Sale!

E-learning + 2 praktijkdag + 60 dagen begeleiding

€ 3.333,00 € 2.222,00

In dit pakket ontvang je 6 maanden toegang tot de e-learning, 2 praktijkdagen om dieper in te gaan op sommige theorie indien nodig, en hierna in totaal 60 dagen online begeleiding. Je kunt altijd terecht voor vragen in de eerste 2 maanden. Zo halen we samen jouw maximale potentieel naar voren. 


Het examen: de kroon op je werk

Dit is een moment van bevestiging van jouw vaardigheden en toewijding. Je mag het examen pas 14 dagen na het volgen van de praktijkdag inplannen. Deze periode geeft je de ruimte om alles wat je hebt geleerd te laten bezinken en jezelf te perfectioneren. Het inplannen van een online (video) examen kost €99. Deze afspraak kan live plaatsvinden, of per video worden ingestuurd. Als je de praktijkdagen hebt gevolgd is het video examen inbegrepen.

In een tijd waarin digitale middelen en theoretische kennis toegankelijker zijn dan ooit, is het van onschatbare waarde om te investeren in praktijkervaring. De fysieke praktijkdag in Rotterdam biedt je een unieke kans om je vaardigheden in een professionele en inspirerende omgeving naar een hoger niveau te tillen. De combinatie van een adembenemende locatie, hands-on training en persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je niet alleen leert, maar ook leeft wat je leert.

Je wordt na de training dus niet zomaar aan je lot overgelaten. Ik wil je vooraf al vragen een goede planning voor je eigen oefening te maken. Het werk serieus te nemen, en voordat het examen per video wordt ingestuurd, genoeg te oefenen. Alleen dan wordt je een echt goede behandelaar, die met zelfverzekerdheid een goede 5DFlow sessie kan overdragen. En daadwerkelijk de 'ruimte kan behouden' voor cliënten om te kunnen ontladen. Je betaald dus niet alleen voor de praktijkdag, en de bijbehorende e-learning. Maar ook voor de persoonlijke begeleiding die je krijgt in dit groeiproces. Bij 1 dag, krijg je 30 dagen begeleiding, en bij 2 praktijkdagen 60 dagen. Het verschil tussen één of twee trainingsdagen:

Als je op het punt staat om je kennis en vaardigheden te verdiepen met de 5DFlow cursus, sta je mogelijk voor een belangrijke keuze: ga je voor de compacte training van één dag of kies je voor de intensieve privé training van twee dagen? Laten we samen verkennen wat het beste bij jou past, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen die aansluit bij jouw behoeften en ambities.

De kracht van één trainingsdag

Een enkele trainingsdag in de 5DFlow cursus is een uitstekende keuze als je al enige voorkennis hebt van het lichaam en energetisch werk. Deze dag is intensief en gericht op het snel eigen maken van nieuwe technieken die je direct kunt integreren in je huidige praktijk. Ideaal voor professionals zoals schoonheidsspecialisten en masseurs die hun dienstverlening willen verrijken met nieuwe inzichten en methodes. Ook psychologen, of therapeuten kunnen in deze cursus dag hun missing link vinden in het geven van diepgaande sessies.

Wat je kunt verwachten:

 Verdieping van bestaande kennis: Je bouwt voort op wat je al weet en breidt dit uit met de principes van 5DFlow. 

Praktijkgerichte aanpak: De theorie wordt direct gekoppeld aan praktijkvoorbeelden, zodat je meteen ziet hoe je dit in je werk kunt toepassen. 

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde professionals en wissel ervaringen uit. Via het online platform kun je connecten en ervaringen uit wisselen. 5DFlow maakt gebruik van het HUDDLE systeem. 

De meerwaarde van twee trainingsdagen

Wanneer je echter nog geen kennis hebt van het lichaam of energetisch werk, of als je de tijd wilt nemen om de materie echt in de vingers te krijgen, dan is de privé training van twee dagen de ideale keuze. Deze optie biedt je de mogelijkheid om in een rustiger tempo en met persoonlijke aandacht de diepte in te gaan. Ook krijg je bij deze optie meer tijd en ruimte om te connecten met Diederick, die je in het gehele proces zal begeleiden wanneer dit nodig is. Wanneer je kiest voor 2 praktijkdagen, krijg je 60 dagen begeleiding wanneer je vragen hebt. 

De voordelen op een rij:

Persoonlijke begeleiding: Met een privé training krijg je de volledige aandacht van de trainer, wat zorgt voor een leerervaring op maat.

Diepgaand leren: Meer tijd betekent meer ruimte om complexe concepten te doorgronden en te oefenen met technieken.

Directe feedback: Je ontvangt onmiddellijk feedback op je praktijk, wat een snelle vooruitgang en verbetering van je vaardigheden bevordert.

Flexibiliteit in leren: De extra dag geeft je de vrijheid om vragen te stellen en specifieke situaties te bespreken die relevant zijn voor jouw praktijk.Jouw pad naar meesterschap

Deskundigheid en inspiratie vormen de kern van de 5DFlow cursus. Of je nu kiest voor de snelle duik van één dag of de diepgaande verkenning van twee dagen, je zet een stap richting meesterschap in je vak. De beslissing is aan jou: wil je een snelle boost of een uitgebreide transformatie?

Neem de tijd om te reflecteren op wat je wilt bereiken en hoe je jouw carrière wilt vormgeven. De 5DFlow cursus staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van groei en ontwikkeling. Kies de optie die jouw ambities weerspiegelt en maak het verschil in jouw praktijk en voor je cliënten.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Ontdek de kracht van de 5DFlow cursus en kies de training die jouw potentieel ontgrendelt.

 Direct aanmelden??