DI-S INTUITIEF MASSAGE

In mijn visie werken lichaam, geest, en ziel samen. Ik benader jouw lichaam als een holistisch geheel. 

Een ieder van ons verdiend aanraking. En ik wil jouw via deze aanraking op reis nemen naar diepe ontspanning. Terug naar je zachtheid. Terug naar jouw kern. Terug naar de stilte, jouw punt van kracht en balans. Maar vooral, diepe, innerlijke ontspanning die voelbaar is. En die je hopelijk kunt meenemen, en vasthouden. 

Ik geef deze vorm van massage behandelingen inmiddels bijna 8 jaar. In de afgelopen jaren heb ik 1000-en mensen mogen masseren. Wordt jij de volgende? 

Je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van massage, maar 1 ding blijft altijd hetzelfde, ik werk met mijn gevoel.

Wel kun je je voorkeur aangeven. Ben jij meer een type voor een sport massage? Of liever ontspanning? 

Wanneer je meer diepgang zoekt gaan we voor.. Diepe ontspanning, Energetisch, Reconnective Healing, en Emotional Release.

WIL JE DIRECT CONTACT? KLIK HIER VOOR WHATSAPP!

De Intuïtief massage is mijn passie en kwaliteit. Het betekende de start van Di's For Inner & Outer Beauty. Ik hoor je denken.. Wat is een intuïtief massage dan precies? Omdat elke behandeling wordt aangepast op jouw persoonlijke behoeften, zal ik mijn werkwijze uitleggen.

De intuïtief massage is een uitgebreide, diepgaande, maar vooral ontspannende massage.

En wanneer jij daar voor openstaat, kunnen we ook energetisch werk toepassen. Ik noem dit graag: Emotional Release & Reconnective Healing. Dit doen we door middel van energie uitwisseling (kundalini/reiki) ademhalingsoefeningen, of meditatie.

Dit alles kan heel mooi worden samen gevoegd tijdens 1 behandeling. Zoals de naam al zegt ga ik tijdens elke behandeling intuïtief te werk.

Hierbij gebruik ik soms klankschalen, edelstenen, hot of cold stones, en kruiden om te branden.

Maar vooral; een paar warme handen. Een intuïtief massage begint bij 60 minuten, wil je zo diep mogelijk ontspannen? Dan adviseer ik minimaal 90 minuten te kiezen voor een maximaal effect. 2 uur mag ook! Er is bij mij altijd ruimte om bij te komen na je behandeling. Die tijd is vaak ook nodig.. 

Naast de intuïtieve massage bied ik ook cupping, ontspanning, sport, en hot stone massage in het aanbod. Je kunt bij opmerkingen tijdens het boeken je voorkeur aangeven. Ik ben een All round schoonheidsspecialist en heb kennis van diverse methoden, het energetische stuk is mijn passie. En deze 2 interesses komen heel mooi samen op mijn behandeltafel. 

BINNENKORT BIJ DI'S

Sinds mei dit jaar (2023) ben ik druk bezig met een opleiding tot Spinal Flow Healer / Practitioner. Dit is een methode door een arts (dr. Carli Axford) die diep in het zenuwgestel werkt. Het is een prachtige methode, ik verwacht rond eind juli gecertificeerd te zijn. Hierna gaat de agenda open voor boekingen! 

De Spinal Flow behandelingen zijn nog volledig nieuw, de methode bestaat net 4 jaar, en komt uit Australie. Ik verheug mij enorm om Rotterdam kennis te laten maken met deze fantastische werking op lichaam en geest. Stay tuned! 

 

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust via het contact formulier