Wie is Di's? Ontmoet Diederick van Lottum

Hi allemaal! Fijn dat je de tijd neemt om meer over mij en mijn reis te weten te komen. Ik ben Diederick van Lottum, 34 jaar jong, en sinds 2015 trotse eigenaar van mijn onderneming 'www.di-s.nl'. Voorheen bestonden mijn werkzaamheden uit de uiterlijke schoonheid van het mens zijn. Mijn avontuur begon aan de Nieuwe Binnenweg, waar ik mijn eerste stappen zette als zelfstandig ondernemer met een massage salon, die na 2 jaar uitgroeide tot een all round beauty salon. Hierin kon je terecht voor een breed scala aan beauty behandelingen. De periode aan de Nieuwe binnenweg in Rotterdam lijkt alweer een hele tijd geleden. Ik heb hier mijn salon gerund vanaf mijn 25e levensjaar. En zit inmiddels op grotere hoogte in het centrum van Rotterdam gevestigd. 

Van Vrije Vogel tot Bezielde Ondernemer

Mijn pad was nooit rechtlijnig. Na mijn opleidingen, variërend van visagist aan de Nederlandse Beauty School tot ondernemer/management tijdens mijn MBO-jaren, heb ik de wereld verkend in verschillende rollen, waarin ik zelf ook meerdere grenzen voorbij ben gegaan. Deze vrijheid was essentieel om mijn eigen kern te vinden. Nu, jaren later, is er niets wat ik liever doe dan anderen helpen om diezelfde kern te bereiken. Het leven heeft me geleerd dat zonder echte dieptes, er geen blijvende transformaties zijn. Mijn eigen ervaringen stellen me in staat om echt te verbinden en te begrijpen waar anderen zich bevinden op hun pad. 

 

Een Nieuw Hoofdstuk

Eind 2022 nam ik de beslissing om mijn salon aan de Nieuwe Binnenweg te sluiten en 'kleiner' verder te gaan. Dit bracht me naar een penthouse in hartje Rotterdam, een plek die mijn hart sneller deed kloppen. Het was een moeilijke keuze, maar het volgen van mijn hart heeft me nooit in de steek gelaten. Op mijn 33e verjaardag, op de 33e etage, voelde ik dat ik op de juiste plek was. Dit gevoel werd alleen maar sterker toen ik in mei 2023 begon met de opleiding 'De Spinal Flow Technique' bij Dokter Carli Axford, waar het getal 33 opnieuw een rol speelde. Het was een teken dat ik op het juiste pad was.

Transformatie en Groei

De jaren 2022 - 2023 waren voor mij magisch. Ik heb een enorme transformatie doorgemaakt, zowel persoonlijk als professioneel. Mijn energetische behandelingen hebben nu de prioriteit en de beauty afdeling neemt een stapje terug. Daarmee is er voor mij een droom uitgekomen. :-)  Ik heb na jaren lang informatie opdoen mijn eigen passie kunnen omzetten in werk. Deze beslissing heeft alles in een stroomversnelling gebracht, en in januari 2024 lanceerde ik mijn eerste eigen cursus 5DFLOW 'Een brug tussen het energetische en fysieke; Ik kan niet wachten om mijn visie te delen en de onbegrensde mogelijkheden van het lichaam te verkennen met jullie.

Jouw Uitnodiging

Ik hoop dat ik je een klein inkijkje heb kunnen geven in mijn wereld. Ik verwelkom je graag in Rotterdam aan het Weena, direct naast het centraal station, om samen te ontdekken hoe we de levensenergie kunnen belichamen en gebruiken voor heling en activering.

Door mijn reis te delen, wil ik laten zien dat transformatie mogelijk is voor iedereen. Ik ben dankbaar voor de 1700 mensen in mijn klanten bestand. Mensen die ik al heb mogen mooi maken, van binnen en van buiten. En ik kijk uit naar iedereen die nog op mijn pad komt. Samen kunnen we wonderen verrichten in lichaam en geest. 

Tot ziens in Rotterdam!

Lieve groet,

Diederick