5D flow methode

Tijdens deze behandeling zorg ik dat je terug gezet wordt in je natuurlijke blauwdruk. Je komt terug in contact met je essentie. 

Door de dagelijkse bezigheden leven we veelal vanuit het hoofd, op de automatische piloot. 90% van onze dag is simpelweg een herhaling van de dag er voor. De meeste taken verrichten we onbewust. slechts 10-20% van de dag is slechts bewust, en daarmee vernieuwend. Door meer geestelijk energie in het lichaam te brengen, kunnen we bewuster omgaan met de situaties die we voorgeschoteld krijgen. Na een 5D Flow behandeling kun je dan ook opmerken dat je anders om zult gaan met bepaalde gevoelens of situaties. In de kern is 5DFlow gebaseerd op het reguleren van het zenuwgestel. Het is een gecombineerde methode met kennis uit de cranio sacraal therapie, waarbij ook Universele energie, en de Aardse levensenergie wordt gestimuleerd. In een 5DFlow sessie wordt een nieuw balans gecreëerd tussen body en mind. Een goede aarding:

Door het hogere zelf (lees, de hogere lagen van het bewustzijn)  in te laten dalen in het lichaam, komt er een nieuwe verbinding tot stand waarin je rustiger en meer ontspannen wordt.  Er komt meer geestelijke / universele energie in het lichaam. Hierdoor ontstaat meer geestelijk balans. Je komt meer in je kracht te staan en voelt je hierdoor meer zelf verzekerd. Een goede aarding is het eerste waaraan gewerkt wordt bij je aller eerste sessie. De 1 land sneller dan de ander. Hierdoor kan ook niet vooraf gezegd worden hoeveel hiervoor nodig is. Elk proces heeft een geheel eigen ontvouwing.

Stimuleren van de levensenergie:

Wanneer de geest volledig contact heeft gemaakt met het lichaam en het zenuwgestel, voel je je meer veilig in je eigen lichaam. Je kunt daadwerkelijk ontspannen nu. Als je volledig geland bent in je lichaam, wordt de levensenergie gestimuleerd om te stijgen.. dit proces zorgt ervoor dat opgeslagen blokkades in het zenuwgestel zoals trauma of onverwerkte emoties vrijkomen. Cliënten op de tafel ervaren dit als enorm bevrijdend. Het is alsof er ruimte gemaakt wordt in je systeem. Door het systeem te ontladen zonder herinneringen te ervaren, heb je geen herbeleving mocht er spraken zijn van ernstig trauma. Tijdens de behandeling kun je heftige fysieke, emotionele, of geestelijke ervaringen hebben. Klanten melden o.a. visioenen, informatie downloads, diepe innerlijke rust, dit effect is al na.1 behandeling, maar houdt gaande weg langer aan na mate er meerdere behandelingen achtereen gevolgd worden. Je gaat dan de energie zelf 'belichamen', Als 5D Flow behandelaar begeleid ik jou in dit proces.
Een verzameling van wetenschappelijk en spirituele informatie:

Deze mix van energie en wetenschap, brengt een brug tussen het fysieke en ontastbare. Tijdens sessies wordt gewerkt op het energie systeem. Om alle energie in het lichaam in beweging te brengen zou te veel zijn in 1 sessie. Daarom behandelen we meestal 2 soms 3 chakra's per sessie. Er wordt allereerst gekeken tot waar de levensenergie kan stromen, en welke klachten er aanwezig zijn. Vanuit hier wordt een behandelplan opgesteld. Met energetische sessies bereik je het meest in kuurverband. Het advies is daarom een traject te starten als je echt serieus bent over je helingsproces. 1 behandeling zet zeker het 1 en ander in beweging. Maar brengt niet de volledige heling en overgave die men zoekt. De eerste 3 a 4 sessies kun je het beste achter elkaar inplannen met bv 4 tot 7 dagen er tussen om de informatie uit je vorige sessie te integreren. Je lichaam onthoudt de informatie en stimulans, dit is ook de reden waarom we op korte termijn nog een sessie inplannen, zo behoudt je de drive en kracht die de vorige sessies hebben gebracht. Luister altijd goed naar je eigen gevoel of dit te snel is ja of nee. Uiteindelijk wordt alles in gepland in overleg.

Het quantumveld:

Denk aan het quantum veld als een oneindige oceaan van mogelijkheden waar golven van energie constant in beweging zijn. Deze golven kunnen zich manifesteren als de materie en ervaringen die we in ons dagelijks leven tegenkomen. Het bijzondere is dat deze materie niet vaststaat; het is altijd in beweging en continu onderhevig aan verandering. Dit veld wordt gebruikt tijdens het geven van 5D sessies. Als behandelaar en client geven wij samen betekenis aan dit veld door middel van intentie, geluid, en vibratie. 

Chakra's en Energie:

Energie is een breed begrip en kan op verschillende manieren worden uitgelegd, maar in de kern draait het om het vermogen om werk te verrichten of verandering teweeg te brengen. Het is de motor achter elke beweging, elk licht en elk signaal dat we ontvangen. Zonder energie zou er geen leven zijn, geen groei, geen vooruitgang. De chakra's zijn prachtige instrumenten om een brug te maken tussen het zenuwgestel en de ontastbare wereld. Voor wie is 5D Flow Healing geschikt?

Deze methode is er voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, heling en een diepere verbinding met zichzelf. Of je nu worstelt met fysieke klachten, emotionele blokkades of spirituele vraagstukken, 5D Flow Healing biedt een pad naar herstel en ontwikkeling. Het is bijzonder effectief voor mensen die:

  • Verlangen naar een dieper contact met hun essentie
  • Worstelen met onverwerkte emoties of trauma's
  • Op zoek zijn naar manieren om hun levensenergie te stimuleren
  • Hun zelfbewustzijn en persoonlijke groei willen versnellen

De voordelen van 5D Flow Healing

De voordelen van deze methode zijn veelzijdig en raken verschillende aspecten van ons welzijn:

  • Vrijheid en ruimte: Door blokkades los te laten, creëer je ruimte in je systeem voor nieuwe energie en mogelijkheden.
  • Diepe ontspanning: Het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest brengt een diepe, innerlijke rust.
  • Persoonlijke groei: Door bewuster te leven en om te gaan met gevoelens en situaties, versnel je jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Gezondheid en welzijn: Een betere doorstroming van levensenergie draagt bij aan zowel fysieke als mentale gezondheid.