GRATIS E-BOOK

Ontdek de kracht van energiewerk met ons gratis e-book

Hallo daar! Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar de wereld van energiewerk en hoe het je leven positief kan beïnvloeden? Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zenuwgestel en jouw energie met elkaar verbonden zijn en hoe je deze connectie kunt versterken? Dan hebben we iets heel speciaals voor jou. Bij Di's For Inner & Outer Beauty zijn we enthousiast om onze kennis en ervaringen met jou te delen door middel van een waardevol geschenk: ons gratis e-book over de 5DFlow methode.

Wat is 5DFlow?

5DFlow is ontwikkeld door Diederick van Lottum. Het is een unieke methode die de brug slaat tussen het ontastbare energetische en het fysieke aspect van ons bestaan. Het werkt op een diep niveau met de chakra's om contact te maken met het zenuwgestel, waardoor stress en spanning worden ontladen. Deze methode helpt je om een dieper begrip en bewustzijn van je eigen lichaam te ontwikkelen en hoe je zelf actief kunt bijdragen aan je welzijn en balans. Wanneer je eenmaal ontdaan bent van blokkades en balast, is er weer volledige ruimte jezelf te zijn. Met de methode kom je terug in je kracht. Er wordt gewerkt met LEVENSENERGIE. (Prana of Chi) Dit is dus geen Kundalini. Wel bestaat er de kans op Kundalini activaties naarmate de Levensenergie sterker aanwezig is in het systeem. In de 5DFlow cursus wordt ook het verschil tussen Kundalini en Levensenergie duidelijk uitgelegd.

Waarom zou je ons e-book moeten downloaden?

  • Kennismaking met energiewerk: Leer de basisprincipes van werken met energie en hoe dit jouw dagelijks leven kan verrijken.  
  • Praktiseren: oefeningen om aan de slag te gaan met chakra's 
  • Kruiden: diverse opties om het zenuwgestel te kalmeren met natuurlijke opties
  • Zelfhulp tools: Ontvang praktische tips en oefeningen om jezelf voor te bereiden op een energetische 5DFlow sessie.
  • Bewustwording: Ontdek hoe simpel het kan zijn om rust en balans te integreren in je dagelijkse routine, op basis van korte momenten.
  • Persoonlijke groei: Dit e-book is de start van een transformatieproces waarbij je leert om op een dieper niveau met jezelf in contact te komen.

Een persoonlijke boodschap van Diederick

"Ik geloof sterk in de kracht van delen en groeien samen. Met dit e-book wil ik jou de tools en inzichten bieden om een eerste stap te zetten naar een bewuster en gebalanceerder leven. Beschouw dit e-book als jouw persoonlijke gids op het pad van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ik hoop dat het je zal inspireren en motiveren om jouw unieke reis te beginnen. Veel leesplezier en liefde, Diederick."

DOWNLOAD HET E-BOOK

Van Het Gratis E Book Over De 5 D Flow Methode 4
PDF – 38,2 MB 211 downloads